Welkom bij Electric Scooters

Elektrische fietsen, elektrische scooters en elektrische motoren uit West-Vlaanderen.

Electric Scooters is uw West-Vlaamse partner in de wereld van elektrische tweewielermobiliteit, met reeds 5 jaar ervaring in de elektrische tweewielermobiliteit en meer dan 25 jaar ervaring in elektrische motoraansturingen.

We staan als de speciaalzaak in elektrische tweewielers u heel graag persoonlijk te woord om uw ideale elektrische fiets, elektrische scooter en elektrische motorfiets te helpen kiezen. Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze toonzaal te Brugge.

U kan ons ook volgen op Facebook.

Het Electric scooters team.

Beste klanten we wensen u alvast een mooi en gezond 2017. 
 

U kan nu ook bij ons terecht met Eco-cheques en Eco-Cheque-betaalkaarten. Zowel van SODEXO als EDENRED.

BEKIJK GRAAG OOK EVEN ONZE NIEUWE PRODUCTEN EN VERGEWIS U ERVAN DAT ELEKTRISCH RIJDEN IN 2017 ER VLOT OP VOORUIT ZAL GAAN.
Alle grote automerken komen ook in 2017 met heel wat elektrische wagens op de markt. De trend van de toekomst is gezet, wel heb je met onze elektrische tweewielers het grote voordeel geen FILE- en PARKEER- problemen te moeten ondervinden, wat in het huidige hectische verkeer zeer grote voordelen kan bieden. Al de tijd dat je niet in de '' file '' moet vertoeven heb je meer             ''vrije tijd en ruimte voor jezelf en je gezin''
''RIJ ELEKTRISCH OP TWEE WIELEN'' Goedkoop en Zonder STRESS met grote tijdwinst !
 

Wij beschikken ook over eigen transport en een eigen hersteldienst!!

DEALER  '' EMCO ''  DUURZAME ELEKTRISCHE SCOOTERS